Archief

Categorie├źn

Meta

About Mme kramer

Dit is zo’n pagina die je soms opent omdat je nieuwschierig bent achter de persoon zonder heel de blog opnieuw te lezen. Maar soms is het een kleine teleurstelling van leegte of wordt je overrompeld door de hoeveelheid informatie. De vraag is echter van de lezer, wat wil je eigenlijk weten? Zal je overrompeld worden door de informatie hier, of teleurgesteld het weinige informatie.

Mme Kramer

Welkom op dit kleine stukje wereld wijde web, een standaard zinnetje die je op elke blog bijna wel tegen komt. Ik ben Mme Kramer en ben geboren in 1990, moeder van, vrouw van, werknemer van. Sinds september 2018 ben ik ook nog eens mede huizenbezitter.

Ik heb altijd sinds mijn zestiende blogjes geschreven op verschillende plekken, midden 2019 stopte ik eigenlijk met het als maar schrijven van simpel leven tips, van wenselijke blogjes en besloot ik om mijn zoektocht naar balans te gaan delen. Met al het negatieve, moeilijke, pijnlijke en vreugdevolle verwerkt in teksten.

Zodoende welkom op dit plekje waar ik mijn zoektocht naar balans voor lichaam en geest deel. De zoektocht naar het vinden van balans tussen mijn behoeftes en spanning en druk van de drukke westerse snelle samenleving.

“you learn nothing from life if you think you’re right all the time.”

 

Welkom

Welkom


Een plek waar de liefde voor een duurzame manier van handwerk samen komt. Van het naaien en breien van eigen kleding tot het haken van knuffelberen voor de kinderen.

~Mme Kramer~

Gemaakt

Archief

×