Archief

01 Joyful World

november 8, 2020 4 Comments

01 Joyful World

november 8, 2020 4 Comments

Het is oktober wanneer ik een berichtje binnen krijg van een vriendin, een foto van een klein borduurwerkje wat achteraf helemaal niet zo klein is. Het lieve egeltje en de mooie kleur stof trekt mijn aandacht en zo ga ik eens kijken wat er nog meer is.

Langzaam borrelt het idee op om de werkjes van The snowflower Diaries te gaan maken genaamd Joyful World. 12 kleine patroontjes van de maanden, eenmaal in de ban van dit mooie werk stuurde ik een andere vriendin een berichtje.

“hey heb je zin om weer eens een project samen te doen? Elke maand één werkje een jaar lang?”

Hier werd zeker vrolijk op gereageerd en zo begonnen de voorbereidingen voor 1 januari. Tijdens het opruimen van mijn voorraad kwam ik een stof tegen die hiervoor geschrikt was. (linker foto) en knipte ik de stof in twee.

En nu, nu ligt de stof braaf te wachten, denk ik nog na of ik opzoek wil gaan naar duurzame garen? Of dat ik gewoon mijn garen voorraad van dmc erbij pak.

We hebben een nieuw project, elke maand 1 borduurwerkje en dit 12 maanden lang. Zal ik het halen? Ik moet bekennen dat dit tot nu toe nog nooit is gelukt met zulke projecten, dus wie weet! Op naar 1 januari.

4 Comments

 • Evelien november 9, 2020 at 10:18 am

  Dat was ook ooit mijn plan, ben er echter nooit aan begonnen. 😅

  • Elisa november 10, 2020 at 10:53 am

   Oh wat jammer, misschien leuk om mee te doen dit jaar?

 • Borduursaramsades november 16, 2020 at 11:30 am

  Mooie werken heb je ondertussen bijgemaakt.
  Ben terug aant bijlezen na een tijdje minder pc tijd te hebben gehad

 • Saskia november 19, 2020 at 1:05 pm

  Leuk! Ik ben erg benieuwd…

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×