Archief

Monthly Stitch | Oktober

november 4, 2020 1 Comment

Monthly Stitch | Oktober

november 4, 2020 1 Comment

Monthly stitch | een blogje die aan het einde en soms aan het begin van de maand online komt met een overzicht aan de kruisjes die er de afgelopen maand bij zijn gekomen…

Waar ik in september nog deelde dat oktober de maand zou zijn dat ik niet zou borduren ben ik hier dan toch met een update… Langzaam kwam de winter dichterbij en het verlangen van opruimen in mijn handwerkvoorraad was heel erg groot. Zo verdwenen ook wel wat borduurwerken, waaronder een kerstsok. De kerstsok was een borduurwerk met vele verschillende kleuren, steken, hoeveelheid draden en vele stiksteekjes.

Na al die jaren lag het daar nog altijd, ik vond het niet leuk om zo te borduren en hou van heaven and earth designs. Enkel kruissteek, vele kleuren en mooie details. Zo besloot ik een nieuwe poging te wagen voor een kerstsok.

Toen heaven and earth designs starten met borduurwerken in de vorm van een sok zocht ik deze sok uit. Een sok die best groot gaat worden en die echt voor de sier dan met de feestdagen opgehangen kan worden.

Het is een borduurwerk van 89 kleuren, vele kruisjes zo’n 57531. Waar vele een nieuwe start juist leuk vind, het eerste kruisje zetten… Vind ik het juist veel leuker wanneer er wat te zien is, zo borduurde ik afgelopen maand toch al 1780 kruisjes

Een leuke nieuwe start voor de wintermaanden, ergens heb ik toch wel een klein beetje de behoefte om mee te gaan in de seizoenen met mijn handwerk.

Op naar nog meer kruisjes in november, al heb ik ook nog wel een paar cadeautjes af te maken…

1 Comment

 • Nina Hobbysite november 4, 2020 at 1:29 pm

  Zo mooi! En prachtig patroon. Mooie score zoveel kruisjes.

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×