Archief

Willum’s Overalls 18-24 months

november 1, 2020 1 Comment

Willum’s Overalls 18-24 months

november 1, 2020 1 Comment

Terwijl ik serieus na denk om te stoppen met deze blog, met al mijn handwerk omdat er eigenlijk toch bijna geen lezers zijnā€¦ Kruip ik toch maar weer eens achter de computer om een blogje te maken. Ik heb immers een nieuw werkje af en niks is leukers dan dit te delen!

Op 17 mei begon ik al aan de dit leuke broekje, het was de derde keer na dat ik de maat 6-9 maanden en 1-2 maanden al had gebreid. Ik had namelijk garen gekregen van een vriendin als een soort kraamcadeau, zo kon ik iets leuks breien voor zoonlief en na twee keer het broekje in 1 kleur te hebben gebreid pakte ik deze keer twee wolletjes.

En zo zetten ik een beentje op en voor ik het wist vloog het eerste been van de naald en toen stopte het even een tijdje. Boord breien is gewoon echt niet mijn ding en het tweede been was natuurlijk een begin van een boord…

Maar nu na vijf maanden ligt er een leuk broekje en een gebreide trui. Kan zoonlief er lekker de aankomende maanden in groeien en wie weet komt er nog een vierde keer. Maar dan zal zoonlief toch eerst even moeten lopen denk ik.

Patroon: Willums Selebukser
Ontwerper: Pettite Knit
Garen: Drops baby merino
Kleur: 17 beige en 18 bruin

1 Comment

 • Nina Hobbysite november 1, 2020 at 9:49 am

  Heel mooi geworden!

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×