Archief

Plof broekje in French Terry

oktober 1, 2020 1 Comment

Plof broekje in French Terry

oktober 1, 2020 1 Comment

Terwijl dochterlief op de peuterschool was begon ik weer met een broekje voor zoonlief, De vorige keer maakte ik een legging met deze stof die helaas toch niet genoeg rekte en zo te klein werd. Super jammer en zo verloor ik wel even de motivatie om kleding te naaien voor de kinderen. Maar gelukkig vond ik weer de motivatie en kroop ik weer achter mijn naaimachine.

Deze kleur was ook veel te leuk om hem maar in de kast te laten liggen. Dus zo gebruikte ik de maat van een patroon en maakte ik het broekje toch net even anders dan de bedoeling was.

Ik merk dat het kleding naaien volgens het patroon gewoon even niet zo voegt en dus doe ik wat mij het fijnste, makkelijkste lijkt! Met dit als resultaat! Voor nu werkt het goed.

Op naar het volgende leuke werkje!

Patroon: Boho Harem Pants
Stof: French Terry

Maat: 6 tot 12 maanden

1 Comment

 • Mariette oktober 3, 2020 at 6:51 am

  Inderdaad een hele mooie kleur! Erg leuk, ben benieuwd naar je volgende project! Fijn weekend!

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×