Archief

Monthly Stitch | September

september 24, 2020 1 Comment

Monthly Stitch | September

september 24, 2020 1 Comment

Monthly stitch | een blogje die aan het einde en soms aan het begin van de maand online komt met een overzicht aan de kruisjes die er de afgelopen maand bij zijn gekomen…

Terwijl de maand zeker nog niet voorbij is eindigt deze maand wel voor mij qua borduren. Terwijl de breipennen druk aan het tikken zijn, de haaknaald door de draden prikt blijft de borduurnaald voor nu even netjes opgeruimd. Opgeruimd in een bak die de berging staat en zo is er beneden even geen borduurwerk meer te vinden tot dat de cadeautjes af zijn.

Maar ondanks de maand nog niet voorbij is heb ik toch wel zo’n 1311 kruisjes gezet. Een mooi aantal om even het borduren mee te pauzeren. De Monthly stitch voor oktober zal dan ook even uitblijven, of deze terug komt in november is nog even de vraag.

Op naar tikkende breipennen en haaknaalden!

1 Comment

 • Nina Hobbysite september 25, 2020 at 5:50 am

  Mooi aantal. Vooruitgang is duidelijk te zien.

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×