Archief

De laatste legging

september 22, 2020 1 Comment

De laatste legging

september 22, 2020 1 Comment

Daar zijn we weer, na maanden pakte ik mijn naaimachine er weer even bij en maakte ik een legging voor zoonlief. Dit zal wel de laatste legging zijn want nu het kouder wordt wil ik wat meer plofbroekjes maken.

Het patroon voor deze legging was trouwens echt perfect voor mijn dochter die lang en slank was/is. Maar nu met mijn zoon zit het eigenlijk iets te strak, ook deed ik er een elastiek in om de bovenkant mooier te laten sluiten.

Zo was het de laatste keer deze legging maak, ik heb nog wel leuke idee├źn voor andere soort legging, dus wie weet! Nu ga ik eerst wat cadeautjes maken.

Patroon: Legging
Stof: French Terry

Maat: 74

1 Comment

 • Nina Hobbysite september 25, 2020 at 5:49 am

  Prachtig mooi broekje. Leuke kleur.

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×