Archief

De streep erdoor!

september 14, 2020 1 Comment

De streep erdoor!

september 14, 2020 1 Comment

Het is maandag wanneer de laatste puzzelstukjes neerdalen. Langzaam groeien de nieuwe ideeën uit tot daadwerkelijke acties. Mijn leven is nog al veranderd het afgelopen jaar en zal nu weer gaan veranderen. Van moeder van één kind en drie dagen werken ben ik nu moeder van twee kinderen. Ga ik vanaf volgende week weer drie dagen werken. Maar buiten dit om veranderd er meer…

Voor mensen die mij al heel lang volgen weten dat ik een twijfelaar ben, ik wissel van dag tot dag wat ik wil. Doe dingen die ik super eng vind en uiteindelijk staan ze mij weer tegen en stop ik weer. Hoeveelheid blogs, Instagram accounts ik wel niet heb gehad is ongekend. Ik merk dat mijn gewoontes nogal hardnekkig zijn en nu ga ik ook punten afsluiten.

Het einde van persoonlijk bloggen en instagram

De laatste keer dat ik druk op Instagram bezig was, was eigenlijk om de paar persoonlijke foto’s er af te halen. Sloot ik een account en zetten ik hier mijn persoonlijke blogjes in de virtuele prullenbak. Na jaren persoonlijk bloggen komt hier een eind aan, ook qua persoonlijke foto’s op Instagram laat ik minimaal voor een jaar los.

De podcast

Een tijdje geleden was ik begonnen op instatv met een podcast, ik maakte iets van 14 filmpjes en toen werd mijn zoon geboren en handwerkte ik niet meer. Voelde de filmpjes als een onzichtbare hand die steeds mij een setje af dat ik moest breien. Want hey ik had wel voortgang nodig om zo’n wekelijk filmpje te maken.

Dus ik stop met de instatv filmpjes definitief, maar ga eens kijken of ik een podcast kan gaan maken 1x in de maand op youtube. En lukt dit niet dan jammer. Niks moet het is immers een hobby.

Minder Bloggen

Wanneer het persoonlijke gebabbel stopt, dan wordt het hier toch best wel stil. Op deze plek zal ik dus zeker minder bloggen, al vind ik het wel leuk om brei of haak inspiratie te delen. Om mijn gemaakte projecten te laten zien om jullie te inspireren.

Maar ik ga niet wekelijks bloggen, als ik een blogje schrijf kun je een melding krijgen via bloglovin of in mijn status vinden op Instagram

Etsy shop

Ik ben een tijd geleden een Etsy shop begonnen en heb besloten die nog even te laten staan, er borrelen nog wat handwerk ideeën in mijn hoofd en wie weet komen er meer patronen of handwerkjes die ik daar ga verkopen.


Zo begint voor mij een nieuwe manier van sociaal media gebruik, niet meer als een platvorm waar bevestiging kan vinden dat ik goed bezig ben… Maar als een inspirerende plek waar ik ideeën kan opdoen en uitwisselen. En nu, nu ga ik mij heerlijk concentreren op mijn gezin en handwerken.

A little progress each day adds up to big results.

1 Comment

 • Myriam september 16, 2020 at 9:33 am

  Een voor mij herkenbaar verhaal. Ik heb ook reeds verschillende blogs gehad vanuit een drive om te laten zien wat ik kan. Hierdoor legde ik mezelf (te) veel druk op dus heb ik onlangs besloten om mij enkel bezig te houden met Instagram waar ik persoonlijke verhalen combineer met mooie beelden. Zo’n beetje een plaats waar ik mijn herinneringen kan bewaren en hopelijk daarbij anderen inspireer. Het aantal accounts dat ik er volg probeer ik tot een minimum te beperken.
  Dat is mijn manier om niet te veel tijd op IG door te brengen en mij niet te laten leiden door verwachtingen, prestatiedruk, etc. Succes, meid!

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×