Archief

Monthly Stitch | Augustus

september 1, 2020 1 Comment

Monthly Stitch | Augustus

september 1, 2020 1 Comment

Monthly stitch | een blogje die aan het einde en soms aan het begin van de maand online komt met een overzicht aan de kruisjes die er de afgelopen maand bij zijn gekomen…

Het is al weer september en zo kwam hier natuurlijk weer een maandoverzicht van mijn aantal gezette kruisjes. Maar waar vorige maand dit nog 1552 kruisjes erbij kwamen is het deze maand een schamele 987 kruisjes.

Veel handwerken deed ik deze maand niet, nu zoonlief ook meer aandacht wil, parttime werken er aan komt zal het ook wel wat minder blijven. Iets wat je ook wel in de blog “hoe handwerken een bijzaak werd” al beschreef. Plus ik borduur, brei, haak en naai kleding omdat ik het leuk vind.

Maar zoals je kunt zien is er bijna weer een pagina af, zo maak ik dit mijn doel voor september. de tweede volle pagina af maken! Op naar een paar fijne kruisjes.

1 Comment

 • Nina Hobbysite september 1, 2020 at 11:29 am

  Duidelijk verschil en mooi resultaat. En bijna 1000 kruisjes.

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×