Archief

De breipennen tikken en deze drie staan op mijn verlanglijstje.

augustus 23, 2020 No Comments

De breipennen tikken en deze drie staan op mijn verlanglijstje.

augustus 23, 2020 No Comments

Het is zondag ochtend, de wind slaat om het huis en de wolken vliegen voorbij. Naast mij ligt een klein mannetje die standaard vroeg wakker is, zijn ritme is inmiddels wel bekend en terwijl mijn ogen nog dik zijn van de slaap maak ik een kopje thee.

In mijn mandje ligt een breiwerk geduldig te wachten, het is mijn enige breiwerk beneden en sinds deze ochtend kan ik genieten van elke toer die ik brei. Van het langzamer proces dat handwerken is en kan ik het af willen maken en de haast los laten. Maar de stemmetjes zwijgen nog niet helemaal, alle handwerkjes die ik op de breipennen en haaknaalden heb staan roepen. Het zijn er teveel,

Ondertussen groeit het verlangen om echt voor mijzelf te gaan breien, na alle projecten voor de kinderen ben ikzelf aan de beurt. Zo staan deze drie breiwerken op mijn verlanglijstje en voor twee hiervan heb ik zelfs al de wol in huis.

Terwijl de breipennen tikken denk ik na welke hier straks zal starten als de breiwerken af zijn voor de kinderen. Het lijkt mij zo fijn een kast vol zelfgebreide kleding. Volgens mij behandel je alles dan met zoveel meer liefde en aandacht. Ik mijmer verder en zo groeit het mooie breiwerkje voor mijn zoon.

Wat is breien toch een fijne hobby!

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×