Archief

Herfst van onderen

augustus 5, 2020 No Comments

Herfst van onderen

augustus 5, 2020 No Comments

Terwijl de warmste dagen eraan lijken te komen was ik bezig met een leuk naaiwerkje voor de eerste herfsttafel in huis. Al sinds ik moeder ben geworden wilde ik heel graag meer met de seizoenen doen. Ze bewust de seizoenen laten mee maken en leren wat er in welk seizoen gebeurt.

Nu mijn dochter drie jaar oud is en echt bewuster alles om haar heen ziet werd het tijd, ik deed een oproepje op mijn Instagram om te vragen waar ik pakketjes kon vinden. Zo kreeg ik een aantal leuke tips en zie hier mijn aller eerste werkje voor de herfsttafel,

Normaal maak je nog veel meer blaadjes om bij de muis te leggen, maar ik heb besloten om nog even hiermee te wachten. Simpel weg omdat wij straks in de herfst samen met de kinderen opzoek willen gaan naar echte mooie bladeren, kastanjes en nog meer herfst schatten.

Wat een leuke hobby is dit, toen ik het aan mijn man liet zien geloofde hij niet dat ik het gemaakt had. Tot ik met het patroon aankwam zetten kon ik hem pas overtuigen, hij dacht echt dat ik het in de winkel had gekocht… Of we dit natuurlijk als compliment moeten zien, dat is de vraag haha. Ow en dochterlief, die was helemaal blij met de vrolijke muis tussen de bladeren en speelde er even heerlijk mee.

Patroon: Herfst van onderen
Ontwerper: Tintagel

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×