Archief

Monthly Stitch | Juli

augustus 1, 2020 No Comments

Monthly Stitch | Juli

augustus 1, 2020 No Comments

Monthly stitch | een blogje die aan het einde en soms aan het begin van de maand online komt met een overzicht aan de kruisjes die er de afgelopen maand bij zijn gekomen…

Het is al weer 1 augustus wanneer ik dit blogje schrijf via mijn telefoon. Mijn laptop werkt helaas niet zoals het moet en eigenlijk werkt dit net zo goed. Juli was een maand waar ik meer kruisjes zetten dan in juni. Een maand dat ik het konijntje afmaakte en mijn borduurwerk weer op mijn frame plaatste.

Nu mijn werk op een standaard beneden staat op een plek dat ik er zo achter kan gaan zitten doe ik dit ook meer. Zo maakte ik deze maand 1552 kruisjes.

Een mooi aantal wat je ook goed op de foto kunt zien, nu ik blijkbaar weer in de borduurflow zit ben ik heel benieuwd wat augustus gaat brengen.

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×