Archief

Lente ui

juli 18, 2020 No Comments

Lente ui

juli 18, 2020 No Comments

Terwijl de aubergine al vrij snel gehaakt was, had ik iets meer moeite om de bladeren van de lente ui zo te krijgen als ik voor ogen had. Zo haalde ik een paar keer het donker groene gedeelte uit en begon opnieuw. Maar nu vandaag kan ik eigenlijk wel heel tevreden kijken naar mijn eigen lente ui.

En niks is dan ook leuker om bij het patroon en ontwerper mijn eigen patroon en naam te mogen zetten! Wat geniet ik toch veel van het haken de laatste tijd, zoveel dat de rest een beetje achter blijft…

Koop hier (klik)

Patroon: Lente ui
Ontwerper: Mme Kramer
Wol: Lett Lopi

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×