Archief

Categorie├źn

Meta

Lente ui

juli 18, 2020 No Comments

Lente ui

juli 18, 2020 No Comments

Terwijl de aubergine al vrij snel gehaakt was, had ik iets meer moeite om de bladeren van de lente ui zo te krijgen als ik voor ogen had. Zo haalde ik een paar keer het donker groene gedeelte uit en begon opnieuw. Maar nu vandaag kan ik eigenlijk wel heel tevreden kijken naar mijn eigen lente ui.

En niks is dan ook leuker om bij het patroon en ontwerper mijn eigen patroon en naam te mogen zetten! Wat geniet ik toch veel van het haken de laatste tijd, zoveel dat de rest een beetje achter blijft…

Koop hier (klik)

Patroon: Lente ui
Ontwerper: Mme Kramer
Wol: Lett Lopi

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom


Een plek waar de liefde voor een duurzame manier van handwerk samen komt. Van het naaien en breien van eigen kleding tot het haken van knuffelberen voor de kinderen.

~Mme Kramer~

Gemaakt

Archief

×