Archief

Mijn eerste patroon, een gehaakte Aubergine

juli 12, 2020 No Comments

Mijn eerste patroon, een gehaakte Aubergine

juli 12, 2020 No Comments

Al een tijdje speelde ik met het idee om gehaakte groente te gaan maken voor onze kinderen. Maar ondanks er vele patronen waren online van groente vond ik ze nooit echt “echt” als je snapt wat ik bedoel.

Zo ging ik zelf maar eens proberen, zocht ik naar de juiste wol en vooral ook de juiste kleur. Nu een paar dagen later schreef ik zowaar mijn patroon uit en deelde ik het patroon in mijn etsy shop.

Het liefste had ik dit leuke patroon hier gedeeld, maar ik krijg het nog niet helemaal voor elkaar qua betalingen en automatische mail. Super jammer voor nu maar ik heb daarvoor even wat hulp in geschakeld en wie weet over een tijdje dat het wel kan!

Voor nu kun je dit leuke patroon voor een heel klein prijsje vinden op mijn Etsy, En ga ik nu heerlijk verder met knutselen aan mijn volgende groente! Want ja enkel een aubergine dat kan natuurlijk niet.

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl een blog over handwerken.

Ik neem jullie in alle projecten die ik maak, in mijn zoektocht naar eerlijke pure producten. Wol dat nog naar wol ruikt, met kleuren die in de natuur te vinden zijn.

Naar mooie stoffen, fijne tools om mee te werken en alles wat ik nodig heb om zoveel mogelijk zelf te maken.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×