Archief

Vanilla Dress – 4 jaar

juli 6, 2020 1 Comment

Vanilla Dress – 4 jaar

juli 6, 2020 1 Comment

Terwijl de laatste naalden tikte, het patroon voor het laatst door mijn vingers glijd ben ik blij. Blij dat deze jurk erop zit, blij dat hij af is en dat er weer een project uit de mand is verdwenen.

Het was een leerzame jurk, een jurk waar ik het ajour breien echt in de vingers kreeg. Een jurk waar ik leerde om rustig door te breien tot het einde. En zo weer een project dit jaar af kreeg. Voor het eerst breide ik echt met kwaliteit garen. De zachte draden, de fijne kleur en ook de fijne houten breinaalden maakte het een fijn proces. Een proces die nu tot het einde is en een jurk verzorgde die mijn meisje nog wel een jaar extra kan dragen.

En nu na al het breien is het breien van Engelse patronen niet iets meer wat mij tegen houd. Op naar het volgende mooie Engelse patroon dat uit een Scandinavisch land komt, want zij maken tot nu toe toch wel de mooiste patronen.

Patroon: Vanilla Dress
Ontwerper: Pernille Larsen
Garen: Olann singles
Kleur: Zoetic
Naald: 3,0 mm
Maat: 4 jaar

Gestart: 29-02-2020
Voltooid: 01-07-2020

1 Comment

 • Nina Hobbysite juli 6, 2020 at 9:08 am

  Prachtig

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×