Archief

Monthly Stitch | Juni

juni 30, 2020 1 Comment

Monthly Stitch | Juni

juni 30, 2020 1 Comment

Monthly stitch | een blogje die aan het einde en soms aan het begin van de maand online komt met een overzicht aan de kruisjes die er de afgelopen maand bij zijn gekomen…

28-06-2020

Terwijl ik elke ochtend probeer een half uurtje te borduren sinds de 16e is er deze maand hierdoor toch wel zo’n 1348 kruisjes bij gekomen. Een mooi resultaat voor deze maand, aangezien ik weer opnieuw leerde borduren. Leren borduren??? Zal je misschien denken, maar de rust en de ontspanning vinden om kruisjes te zetten.

Want het borduren lag al een lange tijd stil, zo kwamen er geen kruisjes bij aan één van mijn borduurwerken en ook dus niet aan dit mooie borduurwerk “Princess Asleep” Waar ik vroeger heel veel wisselde vind ik het nu fijner om aan één en de zelfde te werken.

Zo maakte ik 18 juni de foto onderaan van mijn borduurwerk waar ik met liefde aan borduurde, en zo is de voortgang toch een beetje te zien. Op naar een nieuwe maand met hopelijk nog meer mooie kruisjes! Want borduren is eigenlijk gewoon heel leuk om te doen!

18-06-2020

Tot eind Juli en hopelijk zijn er dan een
hoop kruisjes bij en is het konijntje echt
te zien. En misschien een page finish?

1 Comment

 • Nina Hobbysite juni 30, 2020 at 1:10 pm

  Mooie update! Op naar de page finish.

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×