Archief

Blouse pofmouw van Broderie stof

juni 27, 2020 1 Comment

Blouse pofmouw van Broderie stof

juni 27, 2020 1 Comment

Terwijl mijn naaimachine een beetje moeilijk deed leende ik de naaimachine van mijn zus. Een naaimachine met de steek voor knoopsgaten te maken. Een luxe die ik tot verkort nog helemaal niet had. Mijn naaimachine kon enkel recht toe recht aan en de zigzag steek. Toen ik die dus in huis had staan besloot ik maar eens een poging te gaan wagen om een bloesje te maken met knoopsgaten.

En oh wat is dit bloesje leuk geworden! Al is de stof wel een beetje lastig naaien, zo dun, zo fijn en schijnt een beetje door. Een heerlijke blouse voor in de zomer! Nu wil ik deze leuke blouse zeker nog een keer maken alleen dan met linnen. En die naaimachine van mij? Die naaimachine was de oude naaimachine van mijn moeder, zij heeft hem weer mee genomen en haar nieuwere naaimachine mag ik gaan gebruiken. Super lief! Dus nu kunnen we nog meer leuke kleren gaan naaien! Dat wordt oefenen, oefenen en oefenen!

Patroon: Baby Blouse Pattern
Stof: Broderie is een 100% katoenen stof met een fijn borduur werk.
Maat: 3 jaar

1 Comment

 • Nina Hobbysite juni 27, 2020 at 8:14 am

  Heel mooi en luchtig geworden.

 • Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het simpel leven en duurzaam leven. Met een heel hoop handwerk tot gevolg

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×