03 | Brei inspiratie ~ Breien voor een zoon

mei 14, 2020 1 Comment

03 | Brei inspiratie ~ Breien voor een zoon

mei 14, 2020 1 Comment

Terwijl wij ontdekte dat wij een zoon zouden krijgen wist ik opeens niet zo goed meer wat ik zou moeten breien. Want help een zoon, dat worden geen jurkjes, of vestjes met veel ajour. Nee opeens wist ik het even niet meer, juist dat hele erge jongensachtige wat je in winkel ziet is niet mijn smaak. Ik kan stiekem wel toegeven dat ik er een klein beetje een afkeer voor hebt.

Het is zo bepalend, blauw, stoer, auto’s voor jongens en details, zacht, jurkjes voor meisjes. Dat ik vooral van naturel hou en zachte bruin, grijs tinten is inmiddels wel bekend denk ik. Mijn meisje heeft immers ook heel veel kleding gedragen dat ik wel eens de vraag kreeg of het een jongen of meisje was.

Maar vandaag de dag wil ze graag rokjes en jurkjes aan, prima als ze het zelf kiezen! Nu loopt ze in bloemetjes jurken rond, heeft ze een zacht roze jas. Maar wat ga ik maken voor een jongen… Tijdens voeden ging ik een beetje struinen op Ravelry, zo kwam ik de volgende leuke patronen tegen! Op naar jongenskleding breien dan maar…

Klik op de naam bij de foto om naar het patroon te gaan.
photos above © designers

1 Comment

 • Nina Hobbysite mei 14, 2020 at 6:56 pm

  Prachtige collectie. Wordt flink doorbreien😉
  Bij mij lijkt 2e nog sneller groot te worden dan de 1e😁

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×