Pluizige wolletjes en blauwe draadjes.

april 17, 2020 No Comments

Pluizige wolletjes en blauwe draadjes.

april 17, 2020 No Comments

Terwijl hier de laatste loodjes zijn ingegaan wordt het handwerken iets minder. Logisch wat het weer is heerlijk en zo zitten wij lekker buiten, rust ik wat meer. De naaimachine staat voor nu even een tijdje in de kast omdat ik simpel weg niet meer lekker achter de tafel kan zitten.

Maar toch kan ik ook niet helemaal stil zitten, zo haakte ik eindelijk de benen en strik van Arne en is de hoed eindelijk al opgezet. Nu nog de schoentjes, pakje, en hoed… Ik haak heerlijk met alpaca garen i.p.v. katoen en ik kan iedereen dat echt aanraden. Het haakt zoveel lekkerder en het pluizige effect vind ik extra leuk.

Ook begon ik aan de Northeasterly, aangezien langzaam meer en meer restjes van het sokken breien in mijn mandje verschenen. Laat ik het zonde vinden om al die draadjes weg te gooien of maar in een mandje laten liggen. Zo besloot ik deze deken te gaan breien als een restjes project. Een project die jaren mag duren en hopelijk vele mooie restjeskleuren zal krijgen. Want per sok hou ik toch wel veel garen over omdat ik maar maatje 39 hoef te breien, scheelt toch altijd wat meters garen.

Als laatste borduurde ik aan mijn zesde pagina van Downtown, nu alleen nog even een kleurtje garen bestellen omdat die op is en dan zal straks de zesde pagina af geraken. Zesde van de zestig pagina’s, als ik dat zeg word ik er ergens ook wel een klein beetje moedeloos van. Maar het is zalig project!


Heerlijk zo’n hobby in deze gekke tijd, wanneer je thuis moet blijven en het leven vooral zich afspeelt in de tuin en het huis. Heerlijk genieten in het zonnetje samen met mijn meisje.

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×