Archief

Coffee Talk Sock

april 8, 2020 6 Comments

Coffee Talk Sock

april 8, 2020 6 Comments

Na dat ik de Cozy autumn socks af had, mijn eerste paar sokken besloot ik direct om een tweede paar te gaan starten. Eenmaal gestart maakte ik natuurlijk ook bij de tweede sok fouten, ik had immers nog nooit met verschillende kleuren gebreid.

Daarnaast was de wol wat dikker dan ik gewent ben en zo kwam de sok even in de hoek te liggen. Toen ik de vervain socks af had gemaakt pakte ik wel direct deze sok weer op en binnen een week breide ik 1,5 sok af. En nu ze af zijn vind ik ze echt prachtig. Ze zijn heerlijk dik en het patroon zit ook nog eens fijn.

Nu wachten tot de dagen weer kouder worden, want eigenlijk draag ik het liefst niks aan mijn voeten, enkel als het koud is. Dus ze komen mooi in de kast te liggen, wachtend tot ze gedragen kunnen worden.

Patroon: Coffee Talk
Ontwerper: Tracie Millar
Garen: Take a Hike Sock – Patina + Spiced Pecans Set
Naald: 2,5

Gestart: 24-02-2020
Voltooid: 07-04-2020

6 Comments

 • Nina Hobbysite april 8, 2020 at 9:54 am

  De sokken zijn prachtig!

  • Mme Kramer april 11, 2020 at 8:27 pm

   Dankjewel!

 • Geke april 10, 2020 at 12:07 pm

  Ze zijn echt prachtig geworden. Mooie kleuren ook!

  • Mme Kramer april 11, 2020 at 8:27 pm

   Dankjewel, ja ik hou wel van een beetje rustige sokken.

 • Myriam april 10, 2020 at 12:53 pm

  Bedankt voor je berichtje op mijn blog.
  Wat een mooie naaiwerkjes en breisels maak je. De sokken zien er heerlijk zacht uit en hebben een mooie kleurcombinatie. Fijne paasdagen!
  Liefs, Myriam

  • Mme Kramer april 11, 2020 at 8:28 pm

   Dankjewel, hele fijne paasdagen terug gewenst.

  Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl een blog over handwerken.

  Ik neem jullie in alle projecten die ik maak, in mijn zoektocht naar eerlijke pure producten. Wol dat nog naar wol ruikt, met kleuren die in de natuur te vinden zijn.

  Naar mooie stoffen, fijne tools om mee te werken en alles wat ik nodig heb om zoveel mogelijk zelf te maken.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×