Oud roze jasje voor mijn dochter

april 6, 2020 2 Comments

Oud roze jasje voor mijn dochter

april 6, 2020 2 Comments

Het is zondag middag wanneer ik het jasje eindelijk afmaak, een jasje waar ik zelf niet helemaal tevreden over ben. Simpel weg omdat ik zelf wel wat foutjes zie en het ook niet zo fijn naaide…

Maar terwijl mijn meisje blij rond loopt met het jasje begin ik toch wel iets meer tevreden te geraken. Het is de eerste jas met een stof die eigenlijk iets te dik was voor mijn oude naaimachine. Het paste er simpelweg soms niet tussen. Daarnaast brak ik twee naalden. Ook deed ik voor het eerst eigenlijk een voering, een rits en zo mag ik wel tevreden zijn voor het eerst! En ach, misschien doe ik dit leuke patroon over een jaar nog wel een keer, alleen met andere stof en dan naai ik wel de zakken en misschien met knopen?

Voor nu heeft mijn meisje een lente a zomer jasje in oud roze!

Patroon: Moiano van Straightgrain
Stof:

– Qjutie Baby Wafel geweven Oudroze 100% Katoen
– Slichen 100% Katoen
Maat: 3 jaar

2 Comments

 • Geke april 10, 2020 at 12:08 pm

  Ik vind het in ieder geval een heel mooi jasje geworden. Zo schattig ook als ze het aan heeft. Foutjes zie ik niet hoor.
  (en dan moet je weten dat ik helemaal niet van roze houd, dus telt het wel dubbel als ik het zo mooi vind 😉 )

  • Mme Kramer april 11, 2020 at 8:28 pm

   Dankjewel, ik moet verklappen dat ik ook helemaal niet van roze hou, maar bij deze jas komt het super mooi uit en ons meisje is toch stiekem wel echt een dametje 😉

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×