Archief

Een groen baby jasje

maart 27, 2020 No Comments

Een groen baby jasje

maart 27, 2020 No Comments

Terwijl manlief en ik midden februari samen deze stofjes uitzocht voor een jasje. Duurde het nog een maand voordat de stoffen binnen kwamen. Het zorgde voor wat heen en weer mailen voordat ik duidelijkheid kreeg. Super jammer want nu zal ik niet zo snel meer bij die shop stof bestellen! Want ze hebben wel heel veel mooie stoffen.

Terwijl ik stoffen uitzocht vond manlief toch de kleuren te saai, ik keek namelijk naar licht beige en grijs tinten. Maar naar verder zoeken samen kwam dit leuke groene stofje tevoorschijn met een luipaarden print voor de binnenkant.

Ik had wel een beetje schrik om dit te patroon te maken met zulke stof, mijn naaimachine had ook wel een klein beetje moeite om er doorheen te komen en dat beloofd wat voor de tweede jas die op mijn planning staat, een zomerjasje voor mijn meisje.

Het was heel leuk om te maken! I.p.v. 1 drukknoop die enkel boven in moest heb ik er drie op genaaid. Nu hangt het jasje te pronken in de woonkamer en ga ik weer even de breinaalden oppakken!

Patroon: Felted Wool Baby Jacket
Stof:

Mantelstof wolwalk, groen 54% Wol, 46% Polyester
Jungleluipaarden 80% Katoen, 20% Polyester
Maat: 0-6 maanden

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl een blog over handwerken.

Ik neem jullie in alle projecten die ik maak, in mijn zoektocht naar eerlijke pure producten. Wol dat nog naar wol ruikt, met kleuren die in de natuur te vinden zijn.

Naar mooie stoffen, fijne tools om mee te werken en alles wat ik nodig heb om zoveel mogelijk zelf te maken.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×