Archief

01 |Downtown

maart 24, 2020 No Comments

01 |Downtown

maart 24, 2020 No Comments

Terwijl de wereld echt met de dag lijkt te veranderen probeer ik mij te focussen op leuke dingen in huis. Zo pakte ik sinds weken weer eens een borduurwerk uit de mand. Zo kwam Downtown weer eens tevoorschijn en dit is een belachelijk, mega groot werk moet ik meteen toegeven!

60 pagina’s moeten worden geborduurd, 292.500 kruisjes in 88 kleuren. Een 10 jaren plan, als het niet meer is…

Terwijl ik de vijfde pagina af borduurde de afgelopen week, wat iets van 1500 kruisjes was kan ik wel echt genieten wat er tevoorschijn komt. De tweede luchtballon is op het doek en straks bij de volgende pagina zal een stukje toren verschijnen. Maar je kunt op het voorbeeldje ook zien hoeveel er nog moet worden geborduurd dus ik zal mijzelf nog meer dan genoeg kunnen vermaken tussen het breien, haken en naaien door.

Op naar pagina zes en hopelijk blijft het hier in huis nog een tijdje rustig!

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×