Archief

Hoppe jumpsuit

maart 21, 2020 2 Comments

Hoppe jumpsuit

maart 21, 2020 2 Comments

Zo staat de naaimachine weer even een tijdje in de kast en zo komen er weer twee werkjes van de naald binnen twee weken. Na een paar kleine projecten durfde ik eindelijk deze Jumpsuit te maken. Iets waar ik gek genoeg erg tegen opzag omdat het iets nieuws was en ik met mijn prille ervaring nog amper wat genaaid heb.

Maar het viel mij uiteindelijk mee, de Jumpsuit is nu nog een beetje te groot, maar hij is dan ook voor de lente en zomer. Mocht die tegen die tijd nog veel te lang zijn dan korten we hem gewoon even een stukje in!

Patroon: Hoppe Jumpsuit
Stof: Tricotstof vrolijke ballonnen in grijs, zwart en okergeel

Maat: 107-114

2 Comments

 • Nina Hobbysite maart 23, 2020 at 7:12 am

  Heel leuk geworden. Ze past deze vast tegen zomer.

  • Mme Kramer maart 27, 2020 at 9:01 pm

   Dankjewel, ja vast wel en anders even stukje innemen, dat is stuk makkelijker dan wat aanzetten he 😉

  Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×