Hoppe jumpsuit

maart 21, 2020 2 Comments

Hoppe jumpsuit

maart 21, 2020 2 Comments

Zo staat de naaimachine weer even een tijdje in de kast en zo komen er weer twee werkjes van de naald binnen twee weken. Na een paar kleine projecten durfde ik eindelijk deze Jumpsuit te maken. Iets waar ik gek genoeg erg tegen opzag omdat het iets nieuws was en ik met mijn prille ervaring nog amper wat genaaid heb.

Maar het viel mij uiteindelijk mee, de Jumpsuit is nu nog een beetje te groot, maar hij is dan ook voor de lente en zomer. Mocht die tegen die tijd nog veel te lang zijn dan korten we hem gewoon even een stukje in!

Patroon: Hoppe Jumpsuit
Stof: Tricotstof vrolijke ballonnen in grijs, zwart en okergeel

Maat: 107-114

2 Comments

 • Nina Hobbysite maart 23, 2020 at 7:12 am

  Heel leuk geworden. Ze past deze vast tegen zomer.

  • Mme Kramer maart 27, 2020 at 9:01 pm

   Dankjewel, ja vast wel en anders even stukje innemen, dat is stuk makkelijker dan wat aanzetten he 😉

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×