Harald’s sweather 6 tot 9 maanden

maart 18, 2020 1 Comment

Harald’s sweather 6 tot 9 maanden

maart 18, 2020 1 Comment

Terwijl ik bij de start van dit leuke truitje mijn doel wel had gesteld om hem eind februari af te krijgen had ik nooit verwacht om echt de laatste hand om de een na laatste dag van de maand te zetten! Het was echt een heerlijk werkje om te breien, heel erg leuk om zo in de ronden een trui tevoorschijn te zien komen.

Terwijl ik het patroon volgde leerde ik toch dat mouwen breien op echt kleine naaldjes het fijnste vind. Zo bestelde ik kleine rondbreinaalden breinaald 25 cm(klik) en het was even afwachten of ze op tijd binnen zouden zijn. Maar nu heb ik deze fijne rondbreinaalden van maar 2.25 mm / 2,5 mm / 3.0 mm en 3.5 mm. Voor sokken en mouwen die ik hopelijk nog allemaal ga breien. Voor nu was dit weer een heerlijk werkje, op naar het volgende. .

Patroon: Harald’s sweater
Ontwerper: Pettite Knit
Garen: Drops Baby merino
Kleur: 38 oliv
Naald: 2,5 mm en 3,0 mm

Gestart: 02-02-2020
Voltooid: 28-02-2020

1 Comment

 • Nina Hobbysite maart 19, 2020 at 12:00 pm

  Prachtige trui. En binnen maand af. Geweldig.

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×