Kort broekje met stipjes

maart 17, 2020 No Comments

Kort broekje met stipjes

maart 17, 2020 No Comments

Inmiddels blijft de creativiteit uit mijn vingers weg sijpelen en zo naaide ik dit leuke korte broekje voor baby nr 2. Eigenlijk is dit patroon een patroon om met linnen te maken, maar deze keer maakte ik hem met trico stof. Dit had ik toch in huis en ik wil toch eerst een beetje opmaken wat ik had liggen.

De beentjes maakte ik iets krapper dan het patroon aangaf en zo krijg je iets meer een plofbroekje. Straks in de zomer zal het een fijn broekje zijn om met de warme dagen te dragen.

Patroon: Easy baby kids short
Stof:
Tricot Off-white met oker stip
Maat: 3 tot 6 maanden

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×