Cozy autumn socks

maart 15, 2020 1 Comment

Cozy autumn socks

maart 15, 2020 1 Comment

Terwijl de regen de laatste weken met bakken uit de lucht kwam tikte binnen de pennen. De afgelopen tijd ben ik heerlijk bezig geweest om mijn aller eerste paar sokken te breien. Nog nooit had ik een paar sokken gebreid, wel ooit 1 keer 1 sok en toen vond ik het allemaal niet meer zo interessant…

Ondertussen zag ik de mooiste sokken verschijnen bij de andere breisters en zo prikkelde het wel om alsnog een poging te wagen om een eigen paar sokken te breien. Zo breide ik deze heerlijke sokken, een fijn patroon om te breien en zeker niet de enige sokken die ik ooit zal breien!

Patroon: Cozy autumn socks
Ontwerper: This Handmade Life
Garen: Lana Grossa Meilenweit Solid/Uni
Kleur: 1305 Braun
Naald: 2,5 mm

Gestart: 27-01-2020
Voltooid: 24-02-2020

1 Comment

 • Nina Hobbysite maart 15, 2020 at 9:34 am

  Prachtige sokken!

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×