handwerk overzicht februari

maart 4, 2020 No Comments

handwerk overzicht februari

maart 4, 2020 No Comments

Wouw er is gewoon al weer een maand voorbij van dit jaar, En waar ik de vorige maand veel werkjes heb afgewerkt is het deze maand vooral een maand geweest van projecten starten. Maar ik maakte ook een werkje af en heb veel nagedacht wat ik nog zou willen maken.

Deze maand is er geen borduurupdate, ik hem simpel weg gewoon niet geborduurd! Deze maand ben ik vooral bezig geweest met breinaalden en bolletjes wol.

Zo maakte ik het pakje af voor baby nr 2, De naam van het patroon is Willums Overalls. Een heel fijn werkje om te doen, ik heb hem immers nu al twee keer gebreid en het zal vast nog wel een keer voorbij komen. Een echte tip dus!

Ook maakte ik een soort van planning (Hier kun je de planning vinden) en breide ik mijn eerste paar sokken af. ( Cozy Autumn Socks ) Genoeg inspiratie dus voor de aankomende maanden. En ondanks dat ik dacht dat ik bijna niks had gedaan deze maand, heb ik uiteindelijk best veel toeren gebreid in februari,.

Wat maakte jij in februari?

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×