Mijn project planning, of een soort van…

februari 19, 2020 2 Comments

Mijn project planning, of een soort van…

februari 19, 2020 2 Comments

Daar zat ik dan, mijn tweede “Willum’s Overalls” was klaar en alle draden waren netjes weg gewerkt. Wachtend op de knoopjes om de puntjes op de i te zetten bedacht ik wat ik nu wilde maken. Daar hield het eigenlijk ook meteen wel op, ik keek op instagram, ravelry en in mijn patronen voorraad en wist het echt even niet. Te veel leuks en te veel ideeën zorgde voor een heuse black-out.

Een paar dagen later pakte ik mijn breiboekje op en besloot ik maar een lijstje te maken met de patronen die ik graag wil maken en met welke garen. De garens had ik immers al in huis en zo ontstond er dit lijstje:

Nu hoeft dit natuurlijk niet allemaal in 2020 af, want het is wel een hobby. Maar om zo overzicht te hebben wat ik in huis heb en wat mijn ideeën zijn om te maken brengt rust. Plus er is ook een mooie balans in het lijstje want zo zijn er twee jurkjes voor dochterlief, drie werkjes voor mijzelf en drie werkjes voor baby nr 2.

Niet alles voor baby nr twee en niet alles voor enkel de kinderen. Voor het eerst is de bedoeling dat ik ook wat voor mijzelf ga breien. Best wel een beetje spannend om eerlijk te zijn.

Maak jij lijstjes van de projecten die je graag wil maken?
Of zie je wel hoe alles gaat?

2 Comments

 • Nina Hobbysite februari 19, 2020 at 8:51 am

  Mooi en overzichtelijk lijstje. En goede balans.

  • Mme Kramer februari 20, 2020 at 12:52 pm

   Ja heb zo veel ideeën maar dacht laat ik maar voor allemaal wat maken hé 😉

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×