Willum’s Overalls

februari 12, 2020 1 Comment

Willum’s Overalls

februari 12, 2020 1 Comment

Daar ligt hij dan, mijn tweede Willum’s Overalls in zelfs de zelfde kleur! Alleen dan in een maatje kleiner en deze keer is het geen kraamcadeautje. Nee deze keer is dit leuke pakje voor onze eigen baby nr 2.

Toen ik ontdekte dat wij zwanger waren wist ik meteen dat ik deze graag wilde breien, ik had nog een hele streng over van het fijne Olann Singles garen en dit patroon was erg leuk om te breien.

Wie weet brei ik dit patroon ooit nog wel een keer, hij kan inmiddels gebreid worden tot maat 3-4 jaar! Voor nu was het weer een heerlijk werkje die klaar ligt voor en alleen nog even gewassen moet worden.

Patroon: Willums Selebukser
Ontwerper: Pettite Knit
Garen: Olann Singles
Kleur: Liebling

Mme Kramer

All posts

1 Comment

 • Nina Hobbysite februari 12, 2020 at 12:39 pm

  Heel mooi! Knap hoor zelfde patroon in zelfde kleur breien.

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welkom

  Welcome to Mme Kramer, Looking for silence and simplicity. Love nature, simple things, beautiful moments in the here and now.
  Read More

  Connect

  ×