01 | Brei inspiratie

februari 1, 2020 1 Comment

01 | Brei inspiratie

februari 1, 2020 1 Comment

Terwijl ik een klein beetje baal dat dit jaar het bezoek aan de handwerkbeurs niet door gaat,… Ging ik maar als tegenhanger even online zoeken naar leuke patronen die ik misschien ooit nog eens kan breien.

Het breien geeft tegenwoordig de rust die ik even nodig heb, nu ik ook weer vanuit het ziekenhuis de mededeling kreeg rustig aan te doen (net als vorige zwangerschap) hebben we nu nog altijd alle tijd om te handwerken. Op dit moment vind ik het borduren een klein beetje lastig met zo’n dame de hele dag rond het huis en is breien toch het makkelijkste om te doen. Plus breien voelt dan ook nog als een beetje nuttig tijdverdrijf omdat je kleertjes breid ipv een schilderij borduurt.

Zo neusde ik weer lekker rond op Instagram en op Ravelry om nieuwe werkjes en designers te leren kennen. Zo vond ik deze twee leuke jurkjes voor dochterlief, misschien ga ik die zeker nog eens breien en dan dat Spirejumper spiregenser is te schattig.

Ik ben benieuwd wat ik dit jaar allemaal nog zal laten passeren op de naalden, maar voor nu heb ik weer vier mooie nieuwe werkjes ontdekt.

Vinden jullie het leuk om zo nieuwe werkjes te leren kennen?.

Ps. als je op de naam van de foto klinkt ga je naar het patroon.

Mme Kramer

All posts

1 Comment

 • Nina Hobbysite februari 1, 2020 at 4:22 pm

  Heel mooi! Vooral trui en de 4e soort korte overgooier achtig.

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welkom

  Welcome to Mme Kramer, Looking for silence and simplicity. Love nature, simple things, beautiful moments in the here and now.
  Read More

  Connect

  ×