macramé voor de babykamer

januari 25, 2020 4 Comments

macramé voor de babykamer

januari 25, 2020 4 Comments

Alle meubeltjes in de babykamer hadden hun plekje gekregen en toen werd de zoektocht voor passende schilderijen opgestart. Maar na het afstruinen van internet, van enkele winkels kwam ik niks tegen wat ik leuk vond om op te hangen. Zo borrelde het idee op om zelf wat te maken, manlief is sinds wij in ons nieuwe huis wonen helemaal fan van okergeel en zo besloot ik een wandkleedje te knopen voor de babykamer in okergeel.

Terwijl ik een stok ophing voor het grote raam in de woonkamer knoopte ik in een paar dagen voor het eerst zo’n wandkleedje in elkaar. Met dank aan Youtube leerde ik hoe ik deze moest maken.

Het vele staan tijdens het knopen vond ik best even lastig en zo besloot ik maar even geen nieuwe op te starten. Ondanks ik nog mooi wit touw heb om een tweede te knopen. De garen waarmee ik trouwens knoopte vond ik niet helemaal fijn, maar dit kwam voornamelijk omdat hij niet helemaal gedraaid was. Maar dit is een les voor de volgende keer.

Patroon: Via youtube (klik)
Garen: 3 mm macrame koord 1-ply
Kleur: oker geel

4 Comments

 • Irene januari 26, 2020 at 5:50 pm

  Amai super mooi! Je inspireert me ook zoiets te maken voor in m’n huis!

  • Mme Kramer januari 27, 2020 at 5:22 pm

   Ahh dankjewel, het is dus op zich niet moeilijk 😉 Kijk op youtube en dan kan iedereen het wel. Je moet enkel beetje geduld hebben.

 • Nina Hobbysite januari 26, 2020 at 10:09 pm

  Heel leuk!

  • Mme Kramer januari 27, 2020 at 5:22 pm

   Dankjewel 😀

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×