Archief

Kaboutermutsje

januari 22, 2020 4 Comments

Kaboutermutsje

januari 22, 2020 4 Comments

Al meer dan vijf keer maakte ik zo’n mutsje en zo ken ik het patroon eigenlijk wel uit mijn hoofd. Toen wij onze dochter de mutsjes niet meer paste gaf ik ze allemaal weg, nooit gedacht dat er een tweede baby in huis zou komen.

Maar nu de tweede baby komt dacht ik opeens, laat ik maar eens een wolletje uit mijn voorraad halen en een mutsje breien. Twee dagen duurde dit leuke mutsje en nu ligt er weer een kaboutermutsje in de kast, wachtend tot het gedragen kan worden.

Soms denk ik er wel eens na om zulke mutsjes te breien en dan op Etsy te zetten, zou jij zo iets dan kopen?

Patroon: Alladin
Ontwerper: Drops
Haaknaald: 3 mm
Garen: DROPS Baby Merino
Kleur: Oliv

.

4 Comments

 • Nina Hobbysite januari 22, 2020 at 2:28 pm

  Mooi mutsje!

  • Mme Kramer januari 24, 2020 at 3:02 pm

   Ahh dankjewel 🙂

 • Liesbeth januari 23, 2020 at 7:03 am

  Mocht er hier een tweede komen, Ja

  • Mme Kramer januari 24, 2020 at 3:03 pm

   Dankjewel en leuk!

  Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×