Archief

Categorieën

Meta

Babydeken Appeltjes groen

januari 17, 2020 No Comments

Babydeken Appeltjes groen

januari 17, 2020 No Comments

Toen ik zwanger was van dochterlief begon ik pas weer echt te breien, zo breide ik een babydeken in de kleur appeltjes groen. “Groen voor een meisje? ” zul je misschien denken, maar zeker groen voor een meisje. Het standaard roze, blauw hou ik niet van en zo breide ik deze deken.

Het patroon was zo simpel, ik hoefde enkel av rechts of rechts te breien en makkelijker kan het dus niet. De deken is al veel gebruikt en nu met nr twee opkomst mag hij nog een keer uit de kast komen en vele ritjes mee gaan in de auto of in de wandelwagen. Want zo’n fijn dekentje was het voor onderweg.

Patroon: Petit Prince
Ontwerper: Drops
Garen: Merino Extra fine
Kleur: 18 Appeltjes groen
Naalddikte: 4 mm

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom


Een plek waar de liefde voor een duurzame manier van handwerk samen komt. Van het naaien en breien van eigen kleding tot het haken van knuffelberen voor de kinderen.

~Mme Kramer~

Gemaakt

Archief

×