Wij zijn al weer 24 weken samen

januari 15, 2020 2 Comments

Wij zijn al weer 24 weken samen

januari 15, 2020 2 Comments

Ik voel hoe je beweegt, hoe je groeit en langzaam de striemen vergroot die er al van mijn eerste zwangerschap zaten. Van binnen groeit de liefde met de dag meer en meer, net als de nieuwsgierigheid hoe jij gaat zijn.

Inmiddels zijn wij al weer bijna 24 weken samen, groei je nog altijd goed en wen ik aan de pillen die ik slik om jouw een fijne plek te geven waar je mag groeien zoals je moet groeien.

Proberen wij toch nog een paar keer in de week even een korte wandeling te maken van speeltuin naar speeltuin om buiten te zijn. Omdat jouw zusje dit zo leuk vind en om de geur van de winter te ruiken. Ondanks dit zeker niet zo vaak meer lukt geniet ik toch van elke keer dat het even kan.

Geniet ik van jouw kamertje die eigenlijk wel klaar is, van de kleertjes die ik voor jouw heb mogen uitzoeken en vooral van de momentjes dat wij samen in bed liggen. Mijn handen op mijn buik terwijl jij heerlijk rond lijkt te dansen.

Overdag dansen wij samen met zijn drieën in huis op de liedjes die jouw grote zus leuk vind. Zing ik hard mee en lopen we rondjes door de kamer, vliegen we als als een vliegtuig of zitten we in een treintje terwijl jouw zus kei hard toe toeeeet roept,

Ik ben dankbaar dat jij goed groeit, ondanks de moeite dat het kost om jouw fijn te laten groeien. Doe ik het met liefde en ben ik nieuwschierig naar hoe jij gaat zijn, hoe jij je eigen pad zal gaan bewandelen.

Maar blijf nog maar even een tijdje zitten, laten we samen nog vele dansjes samen maken, korte wandelingen en de momentjes in bed vast houden. Groei maar fijn verder, neem je tijd en voel je welkom.

Mme Kramer

All posts

2 Comments

 • Saskia januari 15, 2020 at 7:57 pm

  Mooi<3
  Geniet van deze tijd.

  • Mme Kramer januari 20, 2020 at 7:11 pm

   Dankjewel

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welkom

  Welcome to Mme Kramer, Looking for silence and simplicity. Love nature, simple things, beautiful moments in the here and now.
  Read More

  Connect

  ×