Waar was ik met mijn twee borduurwerken?

januari 6, 2020 2 Comments

Waar was ik met mijn twee borduurwerken?

januari 6, 2020 2 Comments

Het is 2020, de vorige jaren nam ik mijzelf voor om veel handwerkjes af te maken. Had ik hele doelen in mijn hoofd hoeveel kruisjes ik zou gaan zetten, hoeveel pagina’s ik zou borduren en uiteindelijk gebeurde er vrij weinig… Ik zou geen nieuwe borduurwerken starten en toch heb ik nu twee nieuwe borduurwerken om handen. Geniet ik daardoor weer van elk kruisje die ik zet en gebeurt er weer wat.

Het jaar 2020 ga ik mijzelf dus niet opleggen hoeveel kruisjes ik ga zetten, ik ga mijzelf niet vertellen dat ik enkel borduur en meer niet. Nee ik zie wel wat dit jaar brengt en ik hoop dat het een creatief jaar mag worden.

Vandaag is enkel een mooie start van waar ik nu ben gebleven om zo eens te zien hoeveel ik erbij heb geborduurd aan deze twee werken. Simpel voor de leuk!

Ik begon in 2019 aan dit mooie meisje, ze deed mij denken aan mijn dochter en een klein beetje aan mijzelf door de liefde voor het strand. Blote voeten en jurken. De stapjes in het zand, het hoedje op haar hoofd, ik vind het enig en zo borduurde ik wat kruisjes aan de eerste pagina. Een pagina vol blauw wat best wel even slikken is, want maar in een paar tinten blauw borduren is best even saai!

Maar toch ben ik wel een mooi stukje gekomen van de eerste pagina, heb ik verschillende tinten blauw geborduurd en hoop ik natuurlijk dat er meer bij komt in 2020, we zullen zien maar hier was ik op 31 december 2019.

Ook begon ik in 2019 dit mooie maar lastige borduurwerk, tegenovergestelde van het meisje is dit heel veel verschillende kleuren en zit het werk vol details.

In 2019 borduurde ik al 1 pagina af en begon ik aan de 2e. Terwijl het meisje op het strand een beetje door- zettingsvermogen kost omdat het nu enkel maar blauw is, is dit werk echt genieten. De hoeveelheid details je al langzaam ziet verschijnen door maar een klein stukje te borduren is erg leuk.

Zo vermoed ik stiekem wel dat dit werk wat meer zal groeien dan het meisje op het strand, dus ik ben heel erg benieuwd wat 2020 gaat brengen! In de menubalk zie je Crafts and Skills staan, daaronder kun je zien wat ik in 2019 en straks in 2020 heb gemaakt, mocht je nieuwschierig zijn kun je daar altijd wel even een kijkje nemen.

Op naar een mooi creatief jaar.

2 Comments

 • Nina Hobbysite januari 6, 2020 at 8:45 am

  Prachrige borduurwerken. Dat gaat wel lukken om daaraan te borduren dit jaar.

  • Mme Kramer januari 6, 2020 at 9:04 am

   Dankjewel, daar ga ik zeker vanuit! Het kriebelt nu al 😉

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welcome on Mme Kramer

  A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

  ~ Mme Kramer ~
  Read More

  ×