Archief

De Cable Snooze is eingelijk af!!!

december 30, 2019 4 Comments

De Cable Snooze is eingelijk af!!!

december 30, 2019 4 Comments

Daar zit ik dan, de dag na de laatste knopen, de dag na het gehaakte randje en de laatste 30 cm breien wat ik nog eens heb vermeerder omdat ik 10 cm opnieuw moest breien door een foutje. Tevreden kijk ik naar de slaapzak die na 9 maanden eindelijk af is, tegelijkertijd knoop ik mij goed in de oren dat ik geen werkjes meer maak op aanvraag. Hoe tevreden en mooi het resultaat uiteindelijk ook is, zo onplezierig werd het na een tijdje breien.

Wanneer je een tijdje bezig bent begin je het hele patroon uit je hoofd te kunnen, op een gegeven moment keek ik geen eens meer op mijn blaadje. Luisterde ik enkel nog naar een luisterboek en werd het breien een automatisme. Draad overhalen, naald insteken en overslaan…

Het heeft heel wat uren gekost, een paar keer mocht ik best grote stukken uithalen en paste ik wat kleine dingen aan. Maar het is klaar en zo’n moment zorgt er altijd even voor dat ik nooit weet wat ik nu eens zal gaan afmaken. In ieder geval niet meer zo’n groot project, want die liggen hier niet meer op de plank! Oh wat ben ik blij met het resultaat, nu hopen dat mijn zus dat ook is voor wie deze slaapzak is.

Patroon: Cable Snooze
Ontwerper: Drops
Garen: Merino Extra fine
Kleur: 07 Light Brown
Naalddikte: 4 mm

4 Comments

 • Saskia december 30, 2019 at 5:12 pm

  Oh wat een toffe! Ik vind het zo jammer dat ik niet handig ben met naald en draad. Ziet er echt leuk uit en lijkt me erg fijn te kunnen maken voor je kid(s)

  • Mme Kramer december 31, 2019 at 12:46 pm

   Breien is een fijne ontspanning en met dit soort dingen is het toch meestal heel veel breien, proberen en uithalen tot je handig wordt met naald en draad denk ik. Het is zeker leuk te kunnen maken!!!

 • Ellen januari 4, 2020 at 10:00 am

  Hij is prachtig! Maar ik begrijp het wel, ik brei ook nooit meer op bestelling, het moeten haalt voor mij de ontspanning er af. Ik brei nog wel cadeautjes, een sjaal/sokken maar vooral omdat ik dat leuk vind en er geen tijdsdruk op ligt.

  • Mme Kramer januari 5, 2020 at 9:43 am

   Die tijdsdruk zorgt ervoor dat de rust en ontspanning verdwijnt hé, maar wat een heerlijkheid inderdaad om toch cadeautjes te kunnen maken.

  Leave a Reply

  Welkom

  Welkom

  Welkom op Mmekramer.nl,

  Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

  ~ Mme Kramer ~

  - - - - -

  Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

  Gemaakt

  In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

  Archief

  ×