Archief

Legging van Jogging stof

december 22, 2019 No Comments

Legging van Jogging stof

december 22, 2019 No Comments

Terwijl de eerste legging tot mijn verbazing gelukt was bestelde ik stof voor nieuwe projecten. Het naaivirus was blijkbaar toegeslagen en voor ik het wist bestelde ik heerlijke zachte stof voor een winterlegging. Nu hou ik eigenlijk helemaal niet zo van gekke figuurtjes of printjes op kleding en toch bestelde ik dit mooie stofje zachte stofje.

Terwijl dochterlief alles in de gaten hield, ik oefende met de stiksteek en daarna de zigzag steek om de naden netjes af te werken… Op mijn naaimachine heb ik geen locksteek, vandaar dat ik twee keer het zelfde stukje mag doen. Ik letten deze keer extra op de naden om ze gelijk te krijgen en het lukte veel beter, En zo ben ik nu tevreden met mijn tweede naaiwerkje, een fijn broekje!

Patroon: Legging
Stof: Jogging alpenfleece triangle
Kleur: Ecru met zwarte driehoekjes

Maat: 74

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×