Aankleedkussenhoes Roest

december 20, 2019 No Comments

Aankleedkussenhoes Roest

december 20, 2019 No Comments

Wat doe je als je niet kan vinden wat je zoekt voor een fijne prijs? Juist je gaat het zelf maken. Na veel zoeken naar een aankleedkussenhoes is de kleur roest kwam ik de ene dure hoes voorbij na de andere. De prijzen konden wel 40 euro per stuk zijn, zo ging ik zelf maar opzoek naar een stuk stof, wat elastiek en knutselde ik deze hoes in elkaar.

Een simpel patroon en een iets lastige badstof zorgde ervoor dat ik had voor 8 euro in de kleur die ik graag wilde hebben.

Stof: Badstof Tricot
Kleur: Roest
Patroon: aankleedkussenhoes

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×