Archief

Aankleedkussenhoes Roest

december 20, 2019 No Comments

Aankleedkussenhoes Roest

december 20, 2019 No Comments

Wat doe je als je niet kan vinden wat je zoekt voor een fijne prijs? Juist je gaat het zelf maken. Na veel zoeken naar een aankleedkussenhoes is de kleur roest kwam ik de ene dure hoes voorbij na de andere. De prijzen konden wel 40 euro per stuk zijn, zo ging ik zelf maar opzoek naar een stuk stof, wat elastiek en knutselde ik deze hoes in elkaar.

Een simpel patroon en een iets lastige badstof zorgde ervoor dat ik had voor 8 euro in de kleur die ik graag wilde hebben.

Stof: Badstof Tricot
Kleur: Roest
Patroon: aankleedkussenhoes

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×