Archief

Eerste Baby legging

december 12, 2019 No Comments

Eerste Baby legging

december 12, 2019 No Comments

Al sinds ik het handwerken heb geleerd rond mijn 16e kwam er elk jaar wel het idee voorbij om eens te leren naaien. Maar tot vandaag is het er nooit van gekomen, inmiddels zijn wij dus 13 jaar verder en naaide ik mijn eerste legging.

De binnenkant is helaas niet zo netjes als je van de buitenkant misschien doet denken, maar voor de eerst keer ben ik eigenlijk hele erg tevreden.Terwijl ik op de oude naaimachine van mijn moeder uit 1979 de steken uitprobeerden. Ik stap voor stap de beschrijving volgde van het patroon met mooie foto’s moesten mijn hersenen nog heel erg kraken!

Stiekem vind ik het nu wel heel jammer dat de naden niet overeen komen, ik ben en blijf een perfectionist… Maar hey, het eerste broekje dat ik maakte en dit proeft zeker nog naar veel meer kleertjes maken!

Patroon: Legging
Stof: Trico stof
Maat:
56

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×