01| Princess Asleep

december 9, 2019 1 Comment

01| Princess Asleep

december 9, 2019 1 Comment
Mijn lichaam voelt moe aan door de medicijnen, in de hoek bij de stoel ligt mijn borduurwerk. Iets wat ik de laatste tijd weer veel doe, een luisterboek klinkt in de woonkamer en verder is het stil. Het huis is leeg, dochterlief is bij opa en oma en even kan ik op adem komen. Langzaam probeer ik alle ervaringen van afgelopen week weer te verwerken, de medicijnen die drie keer per dag genomen moeten worden is even slikken.

De spiegel negeer ik tegenwoordig weer en dankzij medicijnen voor de hoge bloeddruk voel ik mij net een oma, de medicijnen voor de misselijkheid omarm ik wel met liefde. Want eindelijk kan ik weer normaal eten, voel ik mij weer wat levendiger in de avond en lig ik niet om 20:00 al in bed.

Maar ik geniet wel van de kruisjes, van het borduren en de luisterboeken. Nu heb ik er weer de tijd voor terwijl het zonnetje de kamer binnen schijnt en mijn hoekje in de woonkamer verwarmt. De zon die zich even laat zien maakt mij vrolijker, verwarmt en laat mij even alles vergeten. Samen met de kruisjes op het doek.

Ik borduur weer met liefde en de rest, de rest doe ik eigenlijk niet zoveel.
Klik hier voor voorbeeld en info

Mme Kramer

All posts

1 Comment

 • Saskia december 10, 2019 at 8:04 am

  Ah dat is genieten zeg! Ik ben ook weer steeds meer aan het knutselen de vrije tijd die ik heb, zo fijn en rustgevend om te doen!

 • Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welkom

  Welcome to Mme Kramer, Looking for silence and simplicity. Love nature, simple things, beautiful moments in the here and now.
  Read More

  Connect

  ×