Luisteren naar mijn innerlijke stem…

november 27, 2019 No Comments

Luisteren naar mijn innerlijke stem…

november 27, 2019 No Comments

Een klein meisje die om mij heen hangt, de regen die tegen de ramen tikken en de drukte op straat als je dichter bij de winkels komt. De wereld is druk bezig met de aankomende feestdagen, sinterklaas en kerst staan blijkbaar in het teken van veel eten en cadeautjes.

Nu de donkere dagen zorgen dat wij steeds meer binnen zitten branden de kaarsen, maken wij korte wandelingen omdat een wandeling al snel te ver is dankzij mijn zeventien weken zwangerschap. Lezen wij boeken en luister ik boeken tijdens het handwerken. Zo maakte ik met plezier een wagenspanner voor mijn kleine in mijn buik, ben ik bezig met een knuffeltje en staat het de laatste dagen eigenlijk een beetje stil.

Denk ik na over de toekomst met zijn viertjes, zijn wij opzoek naar een peuterspeelschool voor onze kleine meid die vanaf volgende week niet meer naar de gastouder gaat. Gaan wij haar al inschrijven voor een school en probeer ik mij meer en meer af te sluiten voor de meningen van de andere om zo naar mijn innerlijke stem te luisteren.

Zo volgde ik de stem door hier mijn portfolio op Mme Kramer te zetten dan op een andere site, mensen keken toch niet en zo heb ik straks per jaar een overzicht van mijn handwerkjes die ik heb mogen maken. Bakte ik eindelijk brood en ben ik vanmorgen begonnen met mijn eigen desem starter te maken om zo een desembrood te bakken. Maakte ik weer mijn eigen deodorant en ben ik begonnen om mijn kasten leeg te koken.

Langzaam ga ik door onze gewoontes, waarom eten wij wat wij eten en waarom doen wij wat wij doen. Maakt het ons gelukkig? Wat zouden wij anders willen? Het zijn fijne momenten om omver na te denken nu er een nieuw mensje aan komt.

 

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×