Wagenspanner bergjes

november 26, 2019 No Comments

Wagenspanner bergjes

november 26, 2019 No Comments

Toen ik eenmaal een positieve zwangerschapstest in mijn handen had besloot ik deze keer wel wat meer leuke dingen te maken voor deze kleine spruit. De vorige keer bleef het voornamelijk bij breien en één knuffeltje haken!

Nu onze babygym knuffeltjes erg geliefd werden door mijn kleine neefje besloot ik dat ik nieuwe knuffeltjes zou haken voor de babygym. Op die zoektocht kwam ik deze leuke Wagenspanner tegen van Knufl

Meteen was ik verkocht, zo’n bergje zou ik gaan haken als knuffeltje voor de babygym, maar zo’n leuke wagenspanner leek mij ook een hele leuke uitdaging. En zo bestelde ik de kralen, haakte ik de bergjes en voor ik het wist lag deze op de babykamer te wachten op de kleine spuit.

Patroon: Wagenspanner
Ontwerper: Knufl
Haaknaald: 2.5
Garen: Van alles wat ik nog op voorraad had.

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×