Archief

Wagenspanner bergjes

november 26, 2019 No Comments

Wagenspanner bergjes

november 26, 2019 No Comments

Toen ik eenmaal een positieve zwangerschapstest in mijn handen had besloot ik deze keer wel wat meer leuke dingen te maken voor deze kleine spruit. De vorige keer bleef het voornamelijk bij breien en één knuffeltje haken!

Nu onze babygym knuffeltjes erg geliefd werden door mijn kleine neefje besloot ik dat ik nieuwe knuffeltjes zou haken voor de babygym. Op die zoektocht kwam ik deze leuke Wagenspanner tegen van Knufl

Meteen was ik verkocht, zo’n bergje zou ik gaan haken als knuffeltje voor de babygym, maar zo’n leuke wagenspanner leek mij ook een hele leuke uitdaging. En zo bestelde ik de kralen, haakte ik de bergjes en voor ik het wist lag deze op de babykamer te wachten op de kleine spuit.

Patroon: Wagenspanner
Ontwerper: Knufl
Haaknaald: 2.5
Garen: Van alles wat ik nog op voorraad had.

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl,

Mijn naam is Elisa en ik neem jullie graag mee in de zoektocht van het zelf maken. Van mooie wolletjes, slow fashion en tikkende breipennen.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×