Willums Selebukser

november 20, 2019 No Comments

Willums Selebukser

november 20, 2019 No Comments

Toen wij kregen te horen dat mijn schoonzusje in blije verwachting waren van hun eerste kindje vroeg ik of ze het leuk vonden om iets zelf gemaakt te krijgen. Zo besloot ik al snel op iets te breien en toen ik hoorde dat ook zij van Scandinavische stijl hielden besloot ik het patroon Willums Selebukser te gaan maken van Pettite Knit.

De prachtige garen kocht ik op de duurzame handwerkbeurs in Amsterdam. Echter viel die beurs zo tegen dat het een geluk was dat ik deze prachtige garen van Olann Singles kleur Liebling vond.

Na een tijdje breien was het tijd om de knoopjes uit te gaan zoeken, met het in elkaar gezette pakje ging ik naar de plaatselijke handwerkwinkel en zocht ik deze knoopjes uit. Daarna waste ik hem zodat hij klaar was voor hij/zij die het pakje zou mogen gaan dragen.

Het pakje was met heel veel plezier gebreid, maar ik leerde toch wel dat voor anderen handwerken altijd een soort lichte druk met zich mee brengt.  Maar na een paar weken klaar op de plank mocht ik hem eindelijk geven en kreeg ik zeker een leuke reactie. Nu afwachten hoe het het meisje zal staan.

Patroon: Willums Selebukser
Ontwerper: Pettite Knit
Garen: Olann Singles
Kleur: Liebling


No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×