Archief

Willums Selebukser

november 20, 2019 No Comments

Willums Selebukser

november 20, 2019 No Comments

Toen wij kregen te horen dat mijn schoonzusje in blije verwachting waren van hun eerste kindje vroeg ik of ze het leuk vonden om iets zelf gemaakt te krijgen. Zo besloot ik al snel op iets te breien en toen ik hoorde dat ook zij van Scandinavische stijl hielden besloot ik het patroon Willums Selebukser te gaan maken van Pettite Knit.

De prachtige garen kocht ik op de duurzame handwerkbeurs in Amsterdam. Echter viel die beurs zo tegen dat het een geluk was dat ik deze prachtige garen van Olann Singles kleur Liebling vond.

Na een tijdje breien was het tijd om de knoopjes uit te gaan zoeken, met het in elkaar gezette pakje ging ik naar de plaatselijke handwerkwinkel en zocht ik deze knoopjes uit. Daarna waste ik hem zodat hij klaar was voor hij/zij die het pakje zou mogen gaan dragen.

Het pakje was met heel veel plezier gebreid, maar ik leerde toch wel dat voor anderen handwerken altijd een soort lichte druk met zich mee brengt.  Maar na een paar weken klaar op de plank mocht ik hem eindelijk geven en kreeg ik zeker een leuke reactie. Nu afwachten hoe het het meisje zal staan.

Patroon: Willums Selebukser
Ontwerper: Pettite Knit
Garen: Olann Singles
Kleur: Liebling


No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom

Welkom op Mmekramer.nl een blog over handwerken.

Ik neem jullie in alle projecten die ik maak, in mijn zoektocht naar eerlijke pure producten. Wol dat nog naar wol ruikt, met kleuren die in de natuur te vinden zijn.

Naar mooie stoffen, fijne tools om mee te werken en alles wat ik nodig heb om zoveel mogelijk zelf te maken.

~ Mme Kramer ~

- - - - -

Mijn liefde voor echte pure wol zonder chemische felle kleuren. Maar dit juist in aardse tinten en in combinatie met houten breinaalden is thuis komen.

Gemaakt

In a ball of yarn is the potential to make a dream that you have come true.

Archief

×