Ons nieuwe ritme

november 14, 2019 No Comments

Ons nieuwe ritme

november 14, 2019 No Comments

Langzaam groeien wij in het nieuwe ritme, het ritme van thuis zijn. Van fulltime moederschap zonder afleiding en van rust nemen. Een fijne opstart van samen ontbijten, van luisterboeken luisteren en handwerken. Van samen torens bouwen en mijn meisje heerlijk in de gootsteen badderen met haar dieren. Van kopjes thee drinken en korte wandelingen maken in de buurt.

Nu het ritme langzamer word geniet ik ook wel meer van de zwangerschap, van minder sociaal contact met de omgeving om zo het afgelopen jaar te verwerken. Een heftig jaar van vele onderzoeken, gesprekken, stress en jezelf verliezen.

Nu geniet ik van de camera waarmee ik mijn meisje en ons dagelijks leven vast leg, van brandende kaarsen in de avond waarbij de lichten uit staan. Van stille avonden van bank hangen, dikke dekens in bed en warme douches. Van zelfgemaakte chocolademelk en simpele seizoensgerechten vol seizoensgroentes.

Onbewust zijn wij een langzamer leven gaan leven, vol van aandacht, liefde en rust.
Zonder de hectiek van het dagelijks leven om ons heen.

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×