De harde wind en de ruige zee

oktober 27, 2019 2 Comments

De harde wind en de ruige zee

oktober 27, 2019 2 Comments

Daar staan wij dan, de wind die zelfs mijn korte haren alle kanten op weet laten gaan, de hoge golven die richting de kust gaan en een eenzame visser aan de kant. De herfst is op zo’n dag echt te voelen. De zon die achter de wolken verdwijnt en de wolken die vermoedelijk vol met regen zitten en die stormachtige wind.

Zulke dagen vinden wij echt heerlijk, zo is dochterlief gehuld in een dik warm pak en rennen ze over het strand. De mooiste tekeningen worden gemaakt in het zand en springt dochterlief heerlijk over de schuimkoppen van de zee. Terwijl het water haar bang maakt geniet ze toch heerlijk van het zand.

Ik loop rustig achter die druktemakers aan, mijn camera draag ik even mee in mijn hand en dan berg ik hem op. Geniet ik heerlijk van de wind, van de frisse geur van de zee en de stilte op het strand. De mensen hebben nog niet bedacht om een fijne strandwandeling te maken, de klok geeft negen uur aan en ondanks die eenzame visser genieten wij van de rust.

2 Comments

 • Mei Qi oktober 27, 2019 at 11:48 am

  Wat een mooie foto’s!

  • Mme Kramer oktober 27, 2019 at 12:09 pm

   Dankjewel

  Leave a Reply

  Welkom

  Welkom op Mme Kramer, een blog over mijn zoektocht naar balans. Balans voor mijn lichaam en geest.

  Liefs Mme Kramer

  Subscribe & Follow  ×