Dag werk en hallo rust

oktober 24, 2019 No Comments

Dag werk en hallo rust

oktober 24, 2019 No Comments

Daar was het dan, de laatste dag die ik eigenlijk zou moeten werken. Terwijl het bedrijf geen vervangend werk voor mij had verstreken de dagen, de vrije tijd begon heel langzaam te wennen en vele luisterboeken werden al beluisterd. Maar terwijl deze laatste dag voorbij zou gaan besloot ik dat het de dag zou worden dat ik rustig al mijn spullen inleverde op het werk. Dat ik voor nu het werkende leven achter mij zou laten en meer de focus op thuis, zwangerschap en rust zou leggen.

In stilte verliet ik eigenlijk het bedrijf, terwijl mijn collega’s allemaal werkte ronde ik het af. Geen afscheid en geen aandacht, ik vond dit echt heerlijk. De perfecte manier om zoiets achter te laten en verder te gaan.

Na het inleveren van alle spullen reed ik direct door naar het ziekenhuis, liet ik bloedprikken en werd ik daar blijkbaar een spookje. Sinds het hele traject bij de vorige zwangerschap en honderden keren mis prikken is er toch een angst ontstaan voor ziekenhuizen en bloedprikken… Maar dankbaar dat de vrouw in één keer raak prikte en ze zo lief was om een paar keer te vragen of het wel goed kon ik naar huis. Plofte ik daarna heerlijk op de bank met een kop thee en een magazine, vond ik het fijn dat ik even rustig kon bijkomen van de ochtend zonder een rond rennend meisje.

Het is voor nu echt afgerond en dat doet mij eigenlijk wel erg goed.

No Comments

Leave a Reply

About Me

About Me

Welcome on Mme Kramer

A place where the love of the slow old-fashioned crafts is central.

~ Mme Kramer ~
Read More

×