En toen kreeg ik weer geen contract…

oktober 9, 2019 No Comments

En toen kreeg ik weer geen contract…

oktober 9, 2019 No Comments

Daar zit ik dan, de regen komt hard naar beneden, de straten lopen onder water en de eerste flitsen zijn te zien. Het is echt herfstweer en terwijl ik opeens verlang naar de eerste sneeuwvlokjes besef ik mij dat ik deze winter thuis zal zitten. Sinds ik werkende ben maak ik dit mee, ik werk bij een bedrijf tot dat ik een vastdienstverband dien te krijgen en dan… Dan wordt het diesverband niet verlengt ofwel beëindigd.

Ook deze keer zag ik het aankomen en toch, toch is het elke keer wel een klein scheurtje in jouw zelfvertrouwen die het achterlaat. Opeens zal ik per 21 november weer thuis zitten, de vorige keren had ik eigenlijk wel meteen nieuw werk. Maar deze keer zal het iets anders lopen, mijn lichaam is het zware werk wat ik twee jaar lang heb gedaan even zat. Nu is de aankomende maanden even mijn kleine meisje van twee en een half jaar aan de beurt.

Maar wat ga ik met al die vrije tijd doen? Ik ga weer in de pen klimmen, weer schrijven en foto’s maken. Hier wat lessen delen die ik het laatste moeilijke jaar heb geleerd. Ik ga even lekker genieten van mijn gezin, van ons huis, van ons leven en ondanks dat het heel erg opletten wordt op de kleintjes heb ik het hier er zeker voor over.

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welcome to Mme Kramer,
Looking for silence and simplicity. Love nature, simple things, beautiful moments in the here and now.

~ Mme Kramer ~

Subscribe & Follow×