Breiend terwijl het buiten regent.

september 25, 2019 No Comments

Breiend terwijl het buiten regent.

september 25, 2019 No Comments

De regen tikt tegen de ramen en een zacht briesje koude lucht komt de woonkamer binnen. Op de achtergrond vraagt een meisje de hele tijd of iets mag terwijl er een luisterboek afspeelt. In mijn handen ligt een groot breiwerk de tv staat uit. Ondanks de slechte nacht is het toch rustig, de was is al gedraaid en hangt in de kamer te drogen terwijl de klok half 11 aangeeft.

Gisteren werden de weekboodschappen gebracht, even koos ik voor de makkelijke weg. Even neem ik wat rust, kies ik voor wat meer handwerken en wat minder schermen. Alle regels die ik probeer los te laten geven rust, maar mijn lichaam roept en schreeuwt het uit. Elke dag heb ik last van mijn buik, elke dag ben ik moe en elke trap lijkt wel de Mount Everest die ik moet beklimmen.

Maar nu zit ik lekker in de woonkamer, komt de koude lucht binnen en heb ik het nog altijd warm. Brei ik rustig aan mijn breiwerk en is mijn meisje druk bezig met alles. Even drukte ik de pauze knop in, een grote knop die ik nog altijd te weinig gebruik.

No Comments

Leave a Reply

Welkom

Welkom op Mme Kramer, een blog over mijn zoektocht naar balans. Balans voor mijn lichaam en geest.

Liefs Mme Kramer

Subscribe & Follow×