Mijn zoektocht naar balans

september 2, 2019 2 Comments

Mijn zoektocht naar balans

september 2, 2019 2 Comments

Het is al vroeg wanneer ik naar mijn plafon lig te staren, de slaap heeft zich verstopt en de duisternis is nog te voelen. De eerste auto’s rijden langs op weg naar hun werk, de kat ligt spinnend bij het voeteneind en verder is het huis stil. Enkel op wat gesnurk na dan van de gene naast mij in bed.

Ik denk na of dit een goed idee is, terwijl ik de hele dag afleiding zal zoeken denk ik meteen ook na of ik dit echt wil gaan delen. Wil ik echt mijn zoektocht naar balans van lichaam en geest delen met jullie? Wil ik echt mijn zoektocht naar de juiste balans voor onze snelle, drukke, veel vragende samenleving delen? Een klein stemmetje roept meteen dat het niet slim is… Dat ik beter kan zwijgen en enkel alles binnenshuis kan houden. Maar wordt er niet al genoeg gezwegen? Gaat het niet altijd maar met ons goed, hebben we het niet allemaal altijd druk met leuk gevonden worden?

Zo besloot ik dat ik mijn strubbeling met jullie ga delen, aan de hand van verhalen, hersenspinsels en foto’s. Aangezien ik in het echte leven geen prater ben, mijn gevoelens altijd lastig vind uit te drukken kan ik dit met tekst dus wel. Iets wat eigenlijk erg tegenstrijdig is aangezien ik dyslectisch ben, wees dus gewaarschuwd voor spelfouten.

Ondertussen is de dag begonnen, heeft de vele afleiding die ik zocht door op te ruimen, spullen weg te doen en schoon te maken zijn werk gedaan. Heb ik het moeilijke gesprek bij de ggz gehad over de vele onderzoeken en is daar een diagnose uitgerold. Maar hier later meer over, voor nu bereid je voor op een plekje vol hersenspinsels van iemand die opzoek is. Opzoek naar zelfacceptatie, rust en de juiste balans.

A little progress each day adds up to big results

 

Mme Kramer

All posts

2 Comments

 • Ellen september 10, 2019 at 11:38 am

  Knap van je! Ik wens je veel moed in deze zoektocht!

  • Mme Kramer september 10, 2019 at 2:14 pm

   dankjewel 🙂

  Leave a Reply

  About Me

  About Me

  Welkom

  Welcome to Mme Kramer, Looking for silence and simplicity. Love nature, simple things, beautiful moments in the here and now.
  Read More

  Connect

  ×